Onze opvang BSO

Buitenschoolse opvang locatie Thof

Stichting Kinderopvang Oudenbosch biedt de buitenschoolse opvang aan voor kinderen van Kindcentrum de Bukehof.
Deze BSO-locatie heet: Thof!

We bieden op kindcentrum De Bukehof zowel voor- als naschoolse opvang aan. Daarnaast bieden we opvang aan op studiedagen en in de schoolvakanties.

Onze reguliere openingstijden zijn vanaf 07.15 uur (op aanvraag vanaf 7.00 uur) tot aanvang school. En vanaf het einde van de schooldag tot 18.15 uur. Op aanvraag kan dit ook tot 18.30 uur zijn.

Tijdens vakanties worden kinderen zoveel mogelijk op hun eigen locatie opgevangen. Is dit niet mogelijk dan worden locaties samengevoegd. U ontvang hier vooraf tijdig bericht over.

Bij Thof kunnen we, naast ons eigen lokaal, gebruik maken van de speelzaal, de gymzaal en de buitenruimte.

Doordat we van deze ruimtes gebruik kunnen maken en een behoorlijk netwerk binnen Oudenbosch opgebouwd hebben kunnen we een gevarieerd aanbod aan activiteiten wegzetten voor alle leeftijden!

Meer informatie en mogelijkheden over de buitenschoolse opvang kunt u vinden op onze website www.kinderopvangoudenbosch.nl.

Tevens treft u hier onze prijslijst en inschrijfformulier aan. Uiteraard zijn wij altijd bereid om voor u een prijsopgave op maat te maken.

Wilt u uw kinderen inschrijven voor de BSO of een kijkje nemen bij de BSO locatie, neem dan contact met ons op via 0165-320021.

Inschrijven kan bij ons alleen digitaal in ons ouderportaal.

U kunt hiervoor naar de website https://oudenbosch.kindplanner.nl

Als u op registeren klikt en vervolgens op het registratieformulier, dan komt u uit in het digitale inschrijfformulier.

U kunt hier alle stappen invullen, aub niets overslaan want dan pakt de inschrijving niet!

U kunt aangeven welke vorm van opvang u af wil gaan nemen. Voor de TSO (tussenschoolse opvang) geldt dat u eerst moet kiezen voor BSO opvang, daarna kunt u invullen welke vorm van TSO en op welke school u nodig heeft.

Zodra u het volledig heeft ingevuld en verzonden komt het bij ons binnen. U ontvangt hiervan een bevestiging via de mail. Tevens ontvangt u de informatie die u nodig heeft om uw account in ons ouderportaal aan te maken.

Wij gaan de inschrijving vervolgens verwerken. U ontvangt ook hiervan een bevestiging en het verzoek om het contract goed te keuren. Zodra dat gebeurd is staat uw kind(eren) in ons systeem.

Heeft u vragen dan horen we het graag!

U kunt ons bereiken via

secretariaat@kinderopvangoudenbosch.nl

Of via 0165 320021 (optie 1 voor administratie en planning)

Vriendelijke groeten,

Judith van Dael
Algemeen leidinggevende
Stichting Kinderopvang Oudenbosch